Gerold Lokhorst

Video-Afwisselend loonwerk won het van boer worden

Datum: 30 april 2020
Laatst bijgewerkt: 30 april 2020
Door: Herma van den Pol
Afwisselende werkzaamheden tussen de mensen en een werkgever die naast je meewerkt. Het zijn allemaal redenen waarom Gerold Lokhorst ervoor koos om nu geen boer te worden, maar mee te gaan werken bij loon- en grondverzetbedrijf Van de Put.

Gerold werkt sinds drie jaar bij Van de Put. Hij kwam daar via een stage terecht. "Ik heb de opleiding veehouderij gedaan en stage gelopen bij een boer die ook veel loonwerk deed. Via hem hoorde ik dat ze bij Van de Put mensen zochten dus heb mezelf daar aangemeld." Sinds die tijd heeft hij al veel geleerd, doordat het afwisselde werk ervoor zorgt dat hij overal wat opsteekt. 

Vakblad Grondig

Elke keer besteden we via een serie in ons vakblad extra aandacht aan een onderwerp wat speelt in de sector. Met Machtig Mooi geven we werkgevers de kans om de potentiële werknemer te leren kennen. Grondig is hét blad voor ondernemers en medewerkers in de cumelasector!

Tien keer per jaar geven we je via ons vakblad een frisse blik op de sector, mensen, machines en ondernemen. Wil je graag een proefnummer ontvangen of meer weten over een abonnement stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar [email protected]l. Bekijk hier alvast eerder verschenen uitgaves.   

Eerder verschenen in de serie Machtig Mooi: