Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon voor jouw bedrijf aangesteld!

Datum: 12 april 2023
Laatst bijgewerkt: 21 april 2023
Door: Corina van Zoest-Meester
Binnen enkele dagen ontvang je post van ons. De sociale partners in de sector Groen, Grond en Infrastructuur hebben namelijk voor jou een vertrouwenspersoon aangesteld. Zo kunnen je werknemers kosteloos bij Stigas terecht als ze last hebben van ongewenst gedrag.
Vertrouwenspersoon

Bij de brief zitten informatiekaartjes. Deel deze uit aan jouw medewerkers. Hierop staat het telefoonnummer van de collectieve vertrouwenspersoon. Dit nummer kunnen medewerkers bellen als ze problemen ervaren. Jij als werkgever toont hiermee aan dat je aan dit onderwerp aandacht hebt besteed. Het hebben van een vertrouwenspersoon is nog niet verplicht, maar dat zal naar verwachting niet lang meer duren.
Tip: Print de speciale informatieposter uit en hang deze op!

Extra pasjes aanvragen

Wil je meer pasjes ontvangen om uit te delen aan jouw personeelsleden? Mail naar [email protected]. We sturen je dan nog meer exemplaren naar jou toe.

Kosteloos voor deelnemers cao GGI

Pas je een andere cao toe dan de cao Groen, Grond en Infrastructuur en wil je toch gebruik maken deze dienst? Dat kan! Tegen betaling kan je ook gebruik maken van deze dienst. Neem contact op met Stigas voor meer informatie.