TKD

TKD verplaatst naar 2021

Datum: 24 maart 2020
Laatst bijgewerkt: 24 maart 2020
Door: Marijke Dorresteijn
In verband met de gevolgen van de coronacrisis en de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid heeft de TKD-organisatie besloten de editie 2020 te verplaatsen naar 2021.

De grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel stond gepland van 11 t/m 13 juni op de Nobelhorst in Almere. De organisatie verwacht dat de beurs volgend jaar in juni ook op deze locatie plaats kan vinden. De exacte data worden later bekend gemaakt.

Nico Willemsen, namens Cumela lid van de uitvoeringscommissie TKD vindt dit een logisch besluit. “Het is jammer dat we de beurs niet kunnen organiseren maar het is in deze onzekere tijd niet mogelijk om verder te gaan met de organisatie.. We bieden daarom alle standhouders volgend jaar alsnog het mooie podium van de TKD om hun producten en diensten te tonen aan de bedrijven en werknemers uit onze sector en duizenden andere bezoekers. Nu staat de gezondheid voor iedereen in onze sector voorop. Van toeleverancier tot werknemer.”

De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar om te vergelijken en te testen. De beurs is gericht op alle professionals uit de bouwsector en de industrie. Voor exposanten is het een unieke beurs om materieel en diensten te laten zien aan duizenden geïnteresseerden uit de markt. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector. Een buitenterrein van 10 ha voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtsauto's en dumpers maken de TKD tot een unieke buitenbeurs.