10x8 veldhuizen (4314), kipper (3083),

Testrijden met een 10x8 kipper

Datum: 28 mei 2021
Laatst bijgewerkt: 22 november 2022
Door: Toon van der Stok
De afgelopen week hebben we samen met de redacties van drie andere media zes verschillende 10x8 zandkippers getest. Morgen kunnen ondernemers op de testlocatie ook nog zelf een testrit maken. Wie dat wil, moet zich wel vooraf melden.
10x8 veldhuizen (4314), kipper (3083)

Op het terrein bestaat de mogelijkheid om met een 10x8 truck van Renault, Scania, MAN, Mercedes-Benz of Iveco een testrit te maken. Daarnaast staan er van een aantal van deze merken ook nog voertuigen met andere configuraties. Met al deze auto’s kan zowel in het terrein als op de weg worden gereden.

Vanwege de beperkende coronamaatregelen is het geen openbaar toegankelijk evenement. Om die reden blijft de exacte locatie geheim en wordt er gewerkt met een inschrijving systeem. Inschrijven kan via: [email protected].  Geef daarbij aan naar welke tijd de voorkeur uitgaat. Ter info, de locatie is in de buurt van de grens van Noord-Brabant en Limburg.

Na aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging op naam, uiteraard voorzien van de juiste locatie en het tijdstip waarop je welkom bent.