Sieger drainreiniger

Sieger Drain-Jet OneTouch met GPS-techniek

Datum: 6 mei 2021
Laatst bijgewerkt: 6 mei 2021
Door: Gert Vreemann
De nieuwe Sieger Drain-Jet OneTouch met GPS-registratie van het drainagereinigingsproces maakt het mogelijk het reinigen van drains te koppelen aan de perceelsdata. De nieuwkomer is geheel vanuit de trekkercabine te bedienen.
Sieger drainreiniger

Met behulp van GPS-techniek worden het reinigen en eventuele verstoppingen geregistreerd. Zo ontstaat er een digitaal overzicht per perceel. Dit biedt inzicht in de onderhoudsstatus van het drainagesysteem, bijvoorbeeld als het gaat om de registratie van verstoppingen of het reinigingsinterval per locatie. Bedrijven kunnen de info koppelen aan perceelsgebonden GPS-data, zoals gewasopbrengsten.

Sieger drainreiniger touchscreen

De nieuwe Sieger Drain-Jet heeft OneTouch-bediening. Dat betekent dat je hem ook daadwerkelijk met één toets vanuit de trekkercabine kunt bedienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan één toets om de machine van rijstand om te zetten in werkstand. Verder heeft deze Sieger obstakelherkenning, een automatische verder-wijderfunctie en een soft-start-stop op alle hydraulische functies, zoals horizontaal zwenken, in- en uitklappen van de geleidingsarm, hoogteverstelling van de arm en hydraulisch in- en uitschuiven van de arm. De Drain-Jet OneTouch heeft 500 tot 800 meter HPE-spoelslang en draadloze afstandsbediening. De waterdruk is via de afstandsbediening en via het touchscreen in te stellen.