Royal Reesink introduceert Used Equipment platform

Royal Reesink introduceert Used Equipment platform

Datum: 2 juli 2020
Laatst bijgewerkt: 29 juli 2020
Door: Gert Vreemann
Sinds 1 juli kunnen afnemers die op zoek zijn naar hoogwaardig gebruikte machines terecht bij Reesink Used Equipment, het nieuwe online platform van Royal Reesink. Op dit moment worden machines aangeboden voor landbouw, material handling en construction. Het aanbod wordt deze zomer verder uitgebreid, onder andere met machines voor landschappelijk onderhoud.

Reesink Used Equipment is het nieuwe online platform van Royal Reesink

Op www.ReesinkUsedEquipment.com is het totale aanbod van alle internationale Royal Reesink bedrijven en haar dealers te vinden. De aangesloten bedrijven en dealers hebben daarnaast elk hun eigen platform waar het lokale aanbod wordt getoond. Reesink zet in op een groot bereik. Naast het eigen Royal Reesink-netwerk, de lokale used-websites van de dochterbedrijven, ook rechtstreeks op andere marktplaatsen zoals Mascus, Traktorpool, Marketbook, Forklift of Supralift.

Een uitgebreide inspectie-app en onderliggend voorraad managementsysteem vormen de basis voor het automatisch publiceren van gebruikte machines. Daarmee is het totale proces van inruil tot en met verkoop  gestroomlijnd. Het Used Equipment werk met complete inspectierapporten met foto’s;  Inzage in onderhoudshistorie, wanneer de machine in onderhoud was bij Reesink;  Het werkt met een gebruiksvriendelijke tool om snel de juiste machines te vinden; Verder zijn de lokale professionele sale- en serviceorganisaties voor inhoudelijke productvragen, onderhoud, reparaties, onderdelen en financiering te raadplegen en is er een directe toegang tot het fabrieksnetwerk met originele onderdelen en software updates.

 

Royal Reesink used equipment

Het aanbod vanuit de sectoren landbouw, material handling en construction wordt de komende tijd sterk uitgebreid. Het grootste deel van de machines komt nu uit Nederland, België en Canada. Gebruikte machines voor het landschappelijk onderhoud, zoals Toro en ClubCar equipment, komen deze zomer beschikbaar uit de Benelux, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Ierland en Zuid-Afrika.

Het platform is samen met Mascus (RB Asset Solutions) ontwikkeld. Mascus is een gevestigde organisatie met jarenlange ervaring in het adverteren van gebruikte machines. Ze zijn wereldwijd en in vergelijkbare marktsectoren actief.