takeuchi

Oudste nog draaiende Takeuchi gezocht

Datum: 23 juni 2022
Laatst bijgewerkt: 30 juni 2022
Door: Gert Vreemann
2022 is een bijzonder jaar voor Takeuchi Benelux. Dit jaar viert het bedrijf dat het al 25 jaar Takeuchi-importeur van de Benelux is. Omdat Takeuchi-machines bekend staan om hun betrouwbaarheid en een lange levensduur gaat de importeur als speciale actie op zoek naar de oudste nog werkende Takeuchi in de Benelux. Die kan zo maar bij een cumelabedrijf draaien.
takeuchi

Zo maar een foto van Cumelabedrijf Van Lenthe Dalfsen op een groot project in Zwolle, waar ze met enkele Takeuchi’s draaiden. Deze kan doorgaan als hele mooie actieplaat. Dat is niet waar Takeuchi Benelux naar op zoek is.  Ook niet naar de TB1000, een van de oudste Takeuchi’s en de eerste minigraver ter wereld die 360 graden rond kon draaien.

Takeuchi TB75 FR oldtimer

Deze TB75SR minigraafmachine of de mobiele TW070W die Verhoeven rond 2000 in het productaanbod had, zullen bekender zijn. Dat zijn dus machines waar importeur Verhoeven, nu voor Takeuchi als Takeuchi Benelux opererend, naar op zoek is: de oudste nog draaiende Takeuchi in de Benelux als jubileumactie ter gelegenheid van 25 jaar importeurschap van dit Japanse merk. Uiteraard heeft het bedrijf een mooie prijs voor de eigenaar van de oudste werkende Takeuchi. De winnende inzending krijgt een revisiebeurt ter waarde van € 2500,- cadeau.

Takeuchi TB070 W oldtimer

Meedoen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is het aanmeldformulier op www.takeuchibenelux.com/zoektocht invullen en één of meerdere foto’s van je machine uploaden. Daarna beoordeelt Takeuchi Benelux de inzending. Als de inzending wordt goedgekeurd, zal de foto verschijnen in de galerij op de zoektocht-webpagina en maak je automatisch kans om te winnen. Elke deelnemer maakt kans op een merchandise-pakket ter waarde van € 250,-!

takeuchi TB 1000 oldtimer

Denk je dat jouw oude Takeuchi niet per se oud genoeg is om te winnen, maar heeft deze machine wel een interessante geschiedenis? Dan kun je ook insturen. Takeuchi Benelux verloot namelijk ook nog vijfmaal een Takeuchi-merchandise-pakket ter waarde van € 250,- onder alle deelnemers.

Informatie over de actievoorwaarden of deelnemen: www.takeuchibenelux.com/zoektocht.