krone mobiele app

Krone Agroparts Mobile-app

Datum: 22 oktober 2020
Laatst bijgewerkt: 22 oktober 2020
Door: Gert Vreemann
Inspelend op de behoefte om op locatie snel via de smartphone of tablet onderdelen te bestellen, komt fabrikant Krone nu met de Agroparts Mobile-app. Met deze app kun je op locatie het desbetreffende onderdeel in de catalogus opzoeken en bestellen, ook als je offline bent.
krone mobiele app

Het is een bekende situatie. Een stilgevallen machine, het probleem is vastgesteld en de betrokken medewerker wil meteen het juiste onderdeel opzoeken en bestellen. En dan is er net even geen bereik om de digitale onderdelencatalogus via het internet te openen. Een praktische oplossing daarvoor biedt de Agroparts Mobile-app. Met deze nieuwe app kan iedereen de gewenste Agroparts-onderdelencatalogi voor zijn of haar machine op de smartphone of tablet opslaan, waarna indien gewenst de volledige reserveonderdelenlijsten kunnen worden opgevraagd, ook offline. Zodra er weer een internetverbinding is, wordt de e-mail met de bestelling of offerteaanvraag naar de desbetreffende dealer gemaild.

krone mobiele app

Bijkomend voordeel is dat de catalogus altijd bij de hand is om wat na te zoeken, of het nu thuis, in de werkplaats of op het veld is. De nieuwe Agroparts Mobile-app draait op de gangbare iOS- en Android-besturingssystemen en is te downloaden in de desbetreffende appstore. Meer informatie is te vinden op www.agroparts.com, zie daarvoor ‘Agroparts Mobile’. Daar kan dan ook via het licentiepakket het vrijgeven van de app worden uitgevoerd.