Joskin Tans Space kipper

Joskin-mestapparatuur en Cargo2 ook te configureren

Datum: 25 juli 2022
Laatst bijgewerkt: 25 juli 2022
Door: Gert Vreemann
De Joskin-configurator, die aanvankelijk slechts voor enkele categorieën machines werd aangeboden, is nu voor het complete programma beschikbaar. Op woensdag 20 juli werden de mengmesttanks en verspreidingswerktuigen toegevoegd. Hetzelfde geldt voor de Cargo2-systemen en de Joskin-rioleringswagens.
joskin configurater, volumetra mesttank

Een jaar geleden kondigde Joskin de officiële lancering aan van een online-configurator voor zijn gamma (my.joskin.com/sites/configurator). Met deze configurator, die zowel toegankelijk is op een smartphone als op een tablet of computer, geeft Joskin elke gebruiker de mogelijkheid om zijn eigen machine op maat te ontwerpen. De veewagens en de weideluchters waren de eerste machines die konden worden geconfigureerd. Daarna kwamen de veeteelt- en transportmachines. Nu is het plaatje rond met de toevoeging van de voor onze sector belangrijke mengmesttanks en verspreidingswerktuigen plus de Cargo2-systemen en de Joskin-rioleringswagens.

joskin configurator app

Voor elk van de producten is een ruime keuze aan opties en uitrustingen beschikbaar. Zodra het proces is afgerond, wordt automatisch een bruto-indicatieprijs gegenereerd. Als de gebruiker verder wil gaan, kan hij vervolgens de volledige documentatie voor zijn configuratie downloaden en contact opnemen met de Joskin-dealer voor eventueel aanvullende informatie of gewoon om de bestelling te plaatsen.