Het grondverzetbandenboek staat vol met alle relevante bandeninformatie voor de belangrijkste premiummerken en natuurlijk de eigen huismerken Aeolus en Barkley.

Heuver-grondverzetbandenboek weer beschikbaar

Datum: 11 juni 2020
Laatst bijgewerkt: 29 juli 2020
Door: Gert Vreemann
Als grote speler binnen Europa op het gebied van grondverzetbanden wil Heuver zijn kennis graag met zijn klanten delen. Daarvoor heeft het bedrijf een grondverzetbandenboek ontwikkeld voor dit specifieke segment. Inspelend op de blijvende vraag is er een nieuwe druk uitgebracht.

Het grondverzetbandenboek staat vol met alle relevante bandeninformatie voor de belangrijkste premiummerken en natuurlijk de eigen huismerken Aeolus en Barkley.

Dat veel klanten alle informatie over grondverzetbanden en -velgen in één handboek op hun bureau willen hebben, blijkt wel uit de vele aanvragen die Heuver kreeg. Daardoor moest er een nieuwe druk komen van het boek, die inmiddels beschikbaar is. Het grondverzetbandenboek staat vol met alle relevante bandeninformatie voor de belangrijkste premiummerken en natuurlijk de eigen huismerken Aeolus en Barkley.

De banden zijn gecategoriseerd op basis van het type machine.

De banden zijn gecategoriseerd op basis van het type machine, variërend van graders, wielladers en ondergrondse mijnbouwmachine tot aan scrapers en knikgestuurde en starre dumpers. Daarnaast zijn ook banden voor walsen en wegenbouwmachines, mobiele kranen, industrie- en havenmachines en mobiele graafmachines en MPT-banden in het boek opgenomen. Daarbij is ook een hoofdstuk opgenomen met daarin de bijbehorende velgen per merk en type voertuig. Naast het complete aanbod aan grondverzetbanden en -velgen deelt Heuver tevens veel algemene en specialistische kennis in het boek. Denk aan onderwerpen als de Load Speed Index, de TRA-code, de Star-rating en de rubbercompound van een band. Ook thema’s als TKPH en WCF worden daarbij behandeld, inclusief een profielvergelijker.

 

Heuver handelt ook in gebruikte banden