tweede hands banden bij Heuver

Gebruikte banden van Heuver ook online

Datum: 21 december 2021
Laatst bijgewerkt: 21 december 2021
Door: Gert Vreemann
Gebruikte grondverzet- en landbouwbanden zijn nu bij Heuver ook eenvoudig online via de webshop te bestellen. Met deze nieuwe service speelt Heuver in op de grote belangstelling voor gebruikte banden in onze sector. Bezoekers van de Heuver-webshop kunnen kiezen uit meer dan 1000 gebruikte grondverzetbanden en -velgen en ruim 300 gebruikte landbouwbanden en -velgen.
tweede hands banden bij heuver

Heuver streeft ernaar om op het gebied van grondverzet en landbouw een full-service-leverancier te zijn, waarbij de klanten volledig worden ontzorgd. In deze tijden van corona heeft ook Heuver gemerkt dat juist het online zichtbaar zijn van grote waarde is. Daar horen uiteraard ook gebruikte banden bij. Vanaf nu vinden klanten daarom naast nieuwe grondverzet- en landbouwbanden ook alle gebruikte exemplaren in de webshop. Het aanbod is op dezelfde manier te zoeken en te bestellen als de nieuwe banden.

velgen bij heuver

Naast de voorraad en de prijs wordt alle relevante informatie over de gebruikte banden op de productdetailpagina in de webshop weergegeven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de (resterende) profieldiepte en het aantal en het soort reparaties. Ook staat er een foto bij. Bezoekers van de Heuver-webshop kunnen op dezelfde manier als bij nieuwe banden binnen drie klikken een bestelling plaatsen. Naast de bandengroothandel heeft Heuver ook een eigen banden- en wielenbedrijf, Bevri in Zeewolde, dat gespecialiseerd is in landbouwbanden.