CNH youniverse beurs

Digitale CNH Youniverse-beurs start

Datum: 8 april 2021
Laatst bijgewerkt: 8 april 2021
Door: Gert Vreemann
CNH Industrial organiseert van 9 tot en met 18 april met Youniverse zijn eerste digitale beurs voor landbouwmachines. Voor de merken New Holland, Case en Steyr kunnen klanten en het grotere publiek de wereld en de specialisten van CNH elkaar digitaal ‘ontmoeten’. Naast de showroom en de virtuele shows worden de noviteiten van de verschillende merken voorgesteld en gaan specialisten in op trends en toekomstperspectieven.
Steyr Youniverse beurs

CNH claimt met Youniverse meer dan een live-streaming-evenement of showroom neer te zetten. Het biedt een volgens CNH unieke infotainmentervaring als antwoord op de annulering van de fysieke beurzen. Het biedt een ontdekkingsreis door een reeks virtuele landschappen met zijn producten en nieuwste innovaties. Youniverse is ontworpen om landbouwers en loonwerkers te informeren en te amuseren. Via een volledig interactieve ‘virtuele’ ervaring kunnen bezoekers zelf interessegebieden kiezen. Ze kunnen daarbij in een landbouwsituatie een selectie producten bekijken en krijgen toegang tot een grote hoeveelheid multimedia-informatie, 3D-simulaties en volledige machinegegevens. 

New Holland youniverse

Producten worden in een showroom van de virtuele Youniverse-wereld van het merk tentoongesteld, met toegang tot alle gegevens van de producten. Bovendien krijgen bezoekers de kans om te communiceren met merkspecialisten en om kennis te maken met hun dichtstbijzijnde dealer. Entertainment en informatie over algemenere onderwerpen maken ook deel uit van Youniverse, waar bezoekers kunnen leren over technologische landbouwtrends in de hele sector via interviews, productreviews en hotspots. Hierbij kan worden gedacht aan informatie van experts van de onderneming en vertegenwoordigers van toonaangevende landbouwinstellingen, zoals CEMA (Europese organisatie voor landbouwmachines), DLG (Duitse landbouworganisatie) en Agrifood.

case ih youniverse

New Holland presenteert meer dan twintig machines, waaronder de nieuwste introducties: de Big Baler 1290 en het bijbehorende Packer-model, de CH7.70 Crossover Harvesting-maaidorser, de T6.160 Dynamic CommandTM-trekker, de nieuwe W170D-wielladers en de nieuwe werktuigseries. Ook de recordbrekende CR10.90 Revelation-maaidorser en de T7.315 Heavy-Duty-tractor worden tentoongesteld, evenals de T6.180 Methane Power-tractor. Bij Case IH gaat het om de Quadtrac AFS Connect- en Puma CVXDrive-trekkers, de Axial-Flow-combines en de LB436 HD-persen. Ook is er aandacht voor AgXtend. Bij Steyr staan uiteraard de nieuwste Absolut CVT- en Impuls CVT-series centraal.

Youniverse is eenvoudig toegankelijk via een interactieve website en op alle mobiele toestellen en biedt gebruikers de gelegenheid om contacten te onderhouden en te netwerken. De gratis inschrijving voor Youniverse gaat op 9 april 2021 van start op youniverse.cnhindustrial.com.