de groene sector vakbeurs hardenberg

De Groene Sector Vakbeurs 2022 verplaatst naar maart

Datum: 21 december 2021
Laatst bijgewerkt: 21 december 2021
Door: Gert Vreemann
De komende editie van De Groene Sector Vakbeurs, die gepland stond voor 11, 12 en 13 januari in de Evenementenhal in Hardenberg, wordt vanwege de aanscherping van de coronamaatregelen noodgedwongen verplaatst naar 8, 9 en 10 maart 2022. De organisatie verwacht dat het zo vlot al wel weer kan.
de groene sector vakbeurs hardenberg

Toen de overheid een zogenaamde avond-lockdown instelde, die tot minimaal 14 januari 2022 zal duren, werd het onmogelijk om De Groene Sector Vakbeurs op de oorspronkelijke datum te laten doorgaan. De verplichte sluitingstijd van 17.00 uur maakte het doorgaan met de gebruikelijke avondopenstellingen al onmogelijk. “Gezien ons bezoekersprofiel is dat wel noodzakelijk en daarom moeten wij de beurs noodgedwongen verplaatsen naar maart”, zegt Ramon Schlepers namens De Groene Sector Vakbeurs.

Met een verplaatsing naar 8, 9 en 10 maart 2022 verwacht de beursorganisatie voldoende kans van slagen te hebben om de beurs dan wel te laten doorgaan. “De boostercampagne is ontzettend versneld, waardoor iedereen van achttien jaar en ouder half januari al zijn of haar boosterprik kan hebben gehad. Dat biedt perspectief en we verwachten dan ook dat in maart in elk geval weer meer ruimte is en de huidige avond-lockdown verleden tijd zal zijn. Als ik de afgelopen maanden tijdens de contacten met bezoekers en exposanten iets heb geproefd, dan is het wel de behoefte om elkaar na twee jaar weer te ontmoeten. Voor de 2023-editie keren we weer terug naar de oude datum op 10, 11 en 12 januari 2023”, aldus Schlepers.