Met de nieuwe AmaTron Twin-app levert Amazone een schermuitbreiding voor de Isobus-terminal AmaTron 4 via de integratie van een mobiel apparaat, zoals een iPad.

Amazone AmaTron Twin-display

Datum: 17 juni 2020
Laatst bijgewerkt: 29 juli 2020
Door: Gert Vreemann
Met de nieuwe AmaTron Twin-app levert Amazone een schermuitbreiding voor de Isobus-terminal AmaTron 4. Zo kunnen GPS-functies parallel worden bediend via de AmaTron Twin-app. De app werkt op alle mobiele apparaten met iOS- of Android-besturingssystemen.
Met de nieuwe AmaTron Twin-app levert Amazone een schermuitbreiding voor de Isobus-terminal AmaTron 4 via de integratie van een mobiel apparaat, zoals een iPad.

Met de nieuwe AmaTron Twin-app levert Amazone een schermuitbreiding voor de Isobus-terminal AmaTron 4 via de integratie van een mobiel apparaat, zoals een iPad. Terwijl de machinebediening op de AmaTron 4 blijft, kunnen zo GPS-functies parallel worden bediend via de AmaTron Twin-app. De app werkt op alle mobiele apparaten, zoals tablets of smartphones, met iOS- of Android-besturingssystemen en kan gratis worden gedownload in de respectievelijke appstores. Voor gebruik moet de Isobus-terminal zijn uitgerust met het AmaTron Connect-uitbreidingspakket. Dat bevat zowel een usb-WLAN-stick als de licentie voor de draadloze verbinding tussen de terminal en de AmaTron Twin-app. Om dit te doen, verbind je het mobiele apparaat met de AmaTron 4 via een lokale WLAN-hotspot. Functies zoals het aanmaken van velden en het opnemen van percelen of sporen worden nu uitgevoerd op het mobiele apparaat. De verwerking van applicatiekaarten en de toepassing van sectieregeling worden eveneens weergegeven op het extra apparaat. De machine wordt duidelijk weergegeven als een 3D-model. Het 8-inch-multitouch-kleurendisplay van de Isobus-terminal AmaTron 4 kan dus volledig worden gebruikt voor het bedienen van de machine en het controleren van de machinegegevens. Dankzij de AmaTron Twin-schermuitbreiding heeft de bestuurder altijd alle applicaties tegelijk in zicht.