Ploeger AT 5104 met veenhuis bemester

Ploeger en Veenhuis organiseren Profi Gülle Tage

Datum: 12 november 2021
Laatst bijgewerkt: 12 november 2021
Door: Gert Vreemann
Ploeger en Veenhuis organiseren in samenwerking met hun Duitse dealer Engbers Söhne komende week de Profi Gülle Tage in Twist-Rühlerfeld, net over de Duitse grens in de buurt van Meppen. Ploeger zal ook zijn zelfrijdende en getrokken bandharken tonen en Bomech demonstreert er de nieuwe 24 meter brede Trac-Pack-sleepvoetbemester.

veenhuis zodenbemester

In Grondig 9 treft je een uitgebreide impressie van de nieuwe Ploeger AT5104-vierwieler. Tijdens de Profi Gülle Tage in het Duitse Twist-Rühlerfeld kun je die voor het eerst live bekijken. Daar zullen Ploeger en Veenhuis gezamenlijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van mesttechniek presenteren. Naast de Ploeger-vierwieler toont Veenhuis de nieuwe Premium Quad-Shift-bemestingstank. Van Ploeger zullen ook de driewielige AT4103 en de vijfwielige AT5105 aanwezig zijn. De zelfrijders zijn uitgerust met zoden- en bouwlandinjecteurs van Veenhuis. Bomech presenteert er zijn 24 meter brede Trac-Pack-sleepvoetbemester. Ploeger benut het evenement ook om de zelfrijdende bandhark (CM4240) en de getrokken bandhark (CM2240) te tonen. Ook zullen er een aantal occasions staan.

Ploeger AT 5104 met zodenbemester

Veenhuis toont er de nieuwe Premium Quad-Shift in een verdringeruitvoering. Verder zijn er de Veenhuis Profiline-tandemas-vacuümtank en de Profiline-tandemas-pomptank met een excentrische wormpomp. Natuurlijk is ook het gehele assortiment zoden- en bouwlandbemesters present.

Het evenement vindt plaats van maandag 15 tot en met vrijdag 19 november op het terrein van Engbers Söhne in D-49767 Twist-Rühlerfeld en is dagelijks toegankelijk van 8.00 tot 18.00 uur.

Bezoekers kunnen zich vooraf registreren via de Ploeger- of de Veenhuis-website. Tijdens de Profi Gülle Tage zijn de lokale coronaregels van toepassing. Meer informatie hierover is te lezen op de online-eventpagina’s van Ploeger en Veenhuis.