demodag

Uitnodiging demonstratie Mechanische onkruidbestrijding maandag 27 juni West-Brabant

Datum: 24 juni 2022
Laatst bijgewerkt: 24 juni 2022
Door: Maurice Steinbusch
Heb je weleens overwogen om onkruid op een mechanische manier te bestrijden om het gebruik van bestrijdingsmiddelen te verminderen of te stoppen? Op maandag 27 juni kun je vanaf 13.30 uur de demonstratie Mechanische onkruidbestrijding in de akkerbouw bijwonen in Hooge Zwaluwe in West-Brabant. Schoon Water voor Brabant organiseert de demo.

Schoon Water voor Brabant maakt zich al langere tijd sterk voor het verbeteren van de kwaliteit van grondwater en oppervlaktewater, die de basis vormen voor drinkwater. Cumela is een van de initiatiefnemers van het stimuleringsproject Schoon Water voor Brabant. Het is ons gezamenlijke doel om voor schoon drinkwater te zorgen, nu en in de toekomst. Op www.schoon-water.nl kun je er meer over lezen.

Schoffel- en egmachines

De demonstratie Mechanische onkruidbestrijding organiseren we samen met de bedrijven Kraakman, Harmoen LMB en Reesink en tijdens de demonstratie kun je de volgende merken schoffel- en egmachines aan het werk zien: Treffler, Steketee, Einbock en Garford. Meld je vooraf aan via de link hieronder.

Belangrijke info
  • Maandag 27 juni 13.30 uur
  • Lange Reeweg 1 in Hooge Zwaluwe
  • Meld je aan via deze link
Vragen?

Neem voor vragen over de demo contact op met de adviseurs van Delphy:

  • Geoff Flikweert                06 - 1364 1910
  • Reinier Stoutjesdijk         06 - 5315 1805