ATH bezoek

AgroTechniek en GroenTechniek Holland samen in 2022

Datum: 8 juli 2021
Laatst bijgewerkt: 8 juli 2021
Door: Gert Vreemann
Fedecom heeft er in nauw overleg met haar leden voor gekozen om de beide outdoor-vakevenementen AgroTechniek en GroenTechniek Holland volgend jaar gelijktijdig te organiseren. Dat zal gebeuren van (toch weer) 14 tot en met 17 september 2022 op het vertrouwde beursterrein in Biddinghuizen. Beide beurzen zullen nadrukkelijk hun eigen identiteit behouden.
ATH bezoek

De coronaperiode is door de branche benut om een beursstrategie voor de toekomst uit te zetten. Als gevolg van de coronamaatregelen werd de 2020-editie van AgroTechniek Holland uitgesteld en werd GroenTechniek Holland van 2021 doorgeschoven. Met de vooruitzichten van versoepelde coronamaatregelen werd besloten om de beide vakevenementen in dezelfde periode in september 2022 te organiseren. Blijkbaar is het merendeel van de Fedecom leden toch voor dit tijdstip.  Een tijdstip dat prima is voor een buitenbeurs maar wat in een drukke periode voor cumelabedrijven valt. Beide beurzen zullen nadrukkelijk hun eigen identiteit behouden voor wat betreft beursconcept en bezoekerswerving.

digitale ATH

Er zal sprake zijn van aparte entrees voor AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland, waarbij wel een vrije doorloop tussen beide beursterreinen mogelijk is. Hierdoor is een bezoek aan de Fedecom-vakbeurzen nog meer dé one-stop-shop voor onder andere cumelabedrijven die actief zijn in beide sectoren. “Zeker nu we de gelegenheid bieden om de beurzen ook online te bezoeken via het Digitale Beursplatform”, aldus Gerard Heerink, directeur van Fedecom. AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 zullen niet alleen fysiek te bezoeken zijn, maar ook online.