kaars

In Memoriam Jan Verboon

Datum: 9 november 2022
Laatst bijgewerkt: 9 november 2022
Jan Verboon, een opgewekte kerel met een frisse kijk op ondernemen en met oprecht oog voor collegialiteit en medemenselijkheid. Zich onbezoldigd inzettend voor een gezond ondernemersklimaat. Zo kennen we Jan. Afgelopen week is hij plotseling overleden.
JanVerboon_

Als mede oprichter van de GVZHN leerde Cumela Jan Verboon kennen. Al snel werd duidelijk dat hij met zijn positief kritische blik ook van grote waarde kon zijn voor Cumela. Daarom droeg hij zijn steentje bij als voorzitter van afdeling Zuid Holland. Onder andere verkeerskwesties en kabel- en leidingzaken mochten regelmatig op zijn steun en bijdragen rekenen.

Jan was met zijn vrouw Brenda en zijn dochter Puck in Frankrijk. Een rondje mountainbiken wat hij ontzettend graag deed, ook vaak met vrienden, werd hem fataal. Jan was 55 jaar.

Jan, die veel tijd in zijn bedrijf stopte, nam ook met regelmaat gepast afstand zodat zijn gezin de aandacht kreeg die het verdiende. Zodat hijzelf ook zijn batterij weer even kon opladen. Hij vertelde er graag over.

Met zijn bedrijf maakte hij dynamische tijden mee van groei en krimp. Het groen- & cultuurtechnisch bedrijf wordt nu gerund door IdVerde. Zelf verzette hij zijn zinnen op Transport & Handel en de Grondbank. Zijn zoon Job (jonge twintiger) is voornemens het stokje van hem over te nemen. Zeer recent vonden hierover gesprekken plaats waaraan ook uit de Cumela-gelederen ondersteuning werd geboden.

Cumela-collega’s uit de buurt hebben aan het adres van de familie Verboon al laten weten, indien nodig hen in deze verdrietige tijd te kunnen bijstaan.

Cumela wenst familie, vrienden en collega’s alle sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

We zullen Jan missen!

Er is gelegenheid om afscheid van Jan te nemen op Landgoed Te Werve, Van Vredenburchweg 101 in Rijswijk, op zaterdag 12 november van

14.00 tot 16.00 uur.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Liever geen bloemen.

Correspondentieadres:
Familie Verboon - van der Wijck
p/a uitvaartverzorging De Laatste Eer
Juniusstraat 4, 2625 XZ Delft