joskin

Meer Advantage serieproductie bij Joskin

Datum: 30 juni 2022
Laatst bijgewerkt: 30 juni 2022
Door: Gert Vreemann
Steeds meer machines van Joskin worden in serieproduktie gemaakt. Dit zijn rijk uitgevoerde Advantage modellen die door de serieproduktie voor een relatief gunstige prijs kunnen worden aangeboden. Inmiddels bouwt het bedrijf voor de meeste machines een model in serie.

Al in januari 2019 is Joskin begonnen met de bouw van de Advantage modellen. Met succes want er zijn inmiddels meer dan 4000 machines verkocht. Dit zijn machines die in een groter aantal tegelijk worden gemaakt.  Daarvoor is een speciale assemblagelijn opgezet. Onderdelen worden daarvoor in grotere aantallen ingekocht wat een inkoopvoordeel geeft. Dit wordt gebruikt om een zeer complete machine te maken waarbij de prijs op het gemiddelde niveau blijft. Het voordeel is volgens Joskin dat je een compleet uitgevoerd model krijgt tegen een aantrekkelijke prijs.

Inmiddels zijn er advantage modellen voor de silagewagens, stalmeststrooiers, Trans KTP grondverzetkippers, en de balenwagens. Ter ondersteuning van deze speciale series heeft Joskin ook een aparte website gemaakt, waar je de uitvoering kunt bekijken. Er is een keuzemenu waarmee je ook kunt zien, wat tot de speciale uitvoering behoort.  Je ziet daar wat er standaard aanwezig is, wat de sterke punten zijn, foto’s bekijken en er is al een indicatie van de brutoprijs.

joskin overzicht

Meer informatie over deze modellen vind je op deze speciale actiewebsite