mf try en drive dagen

Massey Ferguson Try & Drive Experience naar Hoevelaken

Datum: 14 september 2023
Laatst bijgewerkt: 14 september 2023
Door: Gert Vreemann
Na de succesvolle Massey Ferguson Experience Tour vorig jaar op Papendal organiseert Massey Ferguson dit jaar de Try & Drive Experience in Hoevelaken. Tijdens dit evenement op 20, 21 en 22 september kun je kennismaken met de machines en de nieuwste technieken van Massey Ferguson uitproberen. De nadruk ligt op het rijden via vier workshops voor de verschillende productgroepen.
MF trekker

Met de introducties van de Massey Ferguson 5S, 6S, 7S en 8S zette de fabrikant een heel nieuwe reeks trekkers in de markt. Samen met de lichtere trekkers en de hooibouwmachines biedt Massey Ferguson daarmee een uitgebreid leveringsprogramma. Tijdens de Try & Drive Experience ligt de nadruk dan ook vooral op het zelf rijden met en ervaren van de machines. Importeur Mechan Groep organiseert hiervoor in het veld workshops met verschillende trekkers en werktuigen. 

MF series trekkers

In de workshop Loaders gaat het om de normale Massey Ferguson-verreiker en de Massey Ferguson voorladers. De verreiker kan worden uitgebreid uitgeprobeerd. Bij de voorlader kun je zelf de maximale hefhoogte en -hoek uitproberen en kennismaken met het wegen van balen. In de workshop Klasse 90-150 pk staan een Massey Ferguson 5711M met cultivator en een Massey Ferguson 5S.135 met rotorkopeg klaar om het veld mee te bewerken. Ten slotte is er de workshop Klasse 150-300 pk. Hier gaat het om het rijden en werken met een Massey Ferguson 7S.210 DVT met een 4,50 meter brede cultivator en een Massey Ferguson 8S.305 DVT met een zes meter brede schijveneg.

Aanmelden kan via de lokale Massey Ferguson-dealer of via https://www.mechangroep.nl/mf-try-and-drive-experience.