liebherr app

Liebherr MyAssistant for Earthmoving-app

Datum: 14 maart 2024
Laatst bijgewerkt: 14 maart 2024
Door: Gert Vreemann
Liebherr lanceert met MyAssistant for Earthmoving een nieuwe smartphone-app waarmee je alle relevante informatie voor de laatste generaties Liebherr-machines kunt vinden, met name op het gebied van bediening en onderhoud. Dit is vooral een handige tool voor de machinist, maar ook handig omdat je er toegang mee hebt tot de onderdelenlijst en direct onderdelen kunt bestellen.
liebherr app

De nieuwe app is vooral bedoeld om de machinisten direct te ondersteunen in hun dagelijks werk. Deze mobiele toepassing is geschikt voor mobiele graafmachines en wielladers vanaf de generatie 6.0 en voor rupsgraafmachines en knikdumpers vanaf generatie 8.0. De mobiele toepassing is per direct gratis te downloaden via de Apple App Store en de Google Play Store. Na authenticatie via het MyLiebherr-portaal wordt achter de login een compleet menu aangeboden. Na het invoeren van het model en het serienummer volgt het keuzemenu met daarin de bedieningshandleiding, de onderdelencatalogus en de functie bedieningssymbool. Daarna krijg je de bijpassende informatie over de ingevoerde machine. Onderdelen kunnen met de app direct worden besteld.

liebherr app

Met de functie bedieningssymbool kun je onbekende symbolen op het bedieningspaneel, schakelaars en hendels identificeren. Dat is een kwestie van die met de camera van je mobiel inscannen. Via de app krijg je dan de bijpassende uitleg en de bedieningshandleiding. Dat bespaart zoeken en bladeren in de bedieningshandleiding. Vooral bij het bedienen van meerdere machines is dit een handige toevoeging voor de machinist.