pand kamps de wild numansdorp

Kamps de Wild met eigen dealervestiging in Numansdorp

Datum: 15 december 2023
Laatst bijgewerkt: 15 december 2023
Door: Gert Vreemann
Vanaf 1 januari 2024 breidt Kamps de Wild zijn netwerk uit met een eigen dealervestiging in Numansdorp. Het gaat om Van Gemeren Mechanisatie, dat in mei 2022 is overgenomen. Ook de organisatiestructuur in Zuid-Nederland wordt aangepast. Bovendien gaat Kamps de Wild verder met de merken Holmer en Startec, die bij Van Gemeren waren ondergebracht.
pand kamps de wild numansdorp

Na de overname van Van Gemeren Mechanisatie in mei 2022 werd het bedrijf onderdeel van Reesink Farming & Handling, een divisie van Royal Reesink. Divisiedirecteur Dick Melessen gaf toen al aan dat deze overname goed past in de strategie dat Kamps de Wild-bedrijven elkaar onderling goed ondersteunen en dat er ruimte ontstaat voor specialisaties. Ook kan er intensiever worden samengewerkt met full-line-dealers voor de grotere en duurdere machines en long-line-dealers die dichter bij de klant in de buurt zitten. Met het omvormen van Numansdorp naar een Kamps de Wild-dealervestiging neemt Kamps de Wild het importeurschap van Holmer-bietenrooiers en Startec over. 

Holmer Terra DOS 5

Wat verandert er in Zuid-Nederland? Met de komst van directeur Chris Voets in november 2022 is een nieuwe organisatiestructuur voor Zuid-Nederland opgezet. Per 1 januari 2024 is Voets verantwoordelijk voor Kamp de Wild Valkenburg, Veghel en Numansdorp. Met het samenvoegen van de drie dealervestigingen bedient Kamps de Wild zijn klanten in Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Chris Voets over de nieuwe Kamps de Wild-organisatie in het Zuiden: “Met onze drie dealervestigingen in Zuid-Nederland kunnen we maximaal gebruik maken van alle specialisaties binnen de lokale teams en die in het hele gebied inzetten. Daarmee bieden we onze klanten een nog betere ondersteuning. Daar mogen ze op vertrouwen. Ook kunnen we merken als Holmer en Startec via de Kamps de Wild-organisatie nog beter landelijk vermarkten.”