gladheidsbestrijding

Hoe ziet gladheidsbestrijding er in de toekomst uit?

Datum: 22 augustus 2023
Laatst bijgewerkt: 4 september 2023
Door: Manon Jansen
Rijkswaterstaat streeft naar een actieve samenwerking met de markt daarom wil zij graag in gesprek met cumelaondernemers over het uitvoeren van gladheidsbestrijding. Ze bespreekt graag haar toekomstvisie en anderzijds hoort zij graag de ideeën rondom thema’s als duurzaamheid, personeel, materieel etc. Meld je nu aan om deel te nemen.

Met een korte vragenlijst wil Rijkswaterstaat erachter komen met welke partijen zij hierover in gesprek moet gaan. Met slechts twee muisklikken geef je jouw antwoorden door! Je hebt tot 12 september om deze enquête in te vullen.

Marktconsultatie

Rijkswaterstaat geeft aan dat zij grote waarde hecht aan de input van marktpartijen en wil deze in een vroegtijdig stadium actief betrekken voordat een voorgenomen aanbesteding van start gaat. Daarom is er een marktconsultatie uitgezet om relevante informatie vanuit de markt over gladheidsbestrijding te krijgen die zij kan gebruiken in een volgende aanbesteding. Vul de vragenlijst in en meld je aan voor individuele toelichtende gesprekken. Aanmelden kan tot 13 september.

posterRWS