tafe trekkers bij De Heus

Heus Tractors importeur van Tafe-trekkers

Datum: 8 februari 2024
Laatst bijgewerkt: 8 februari 2024
Door: Gert Vreemann
P. de Heus & Zonen Greup BV (Heus Tractors) is importeur voor de Benelux geworden voor het Indiase tractormerk Tafe. Tafe, wereldwijd gerangschikt als de derde grootste trekkerproducent met een productie van meer dan 200.000 eenheden per jaar, heeft zijn zinnen gezet op de Europese markt, met een specifieke focus op trekkers tot 74 kW (100 pk).
tafe op de agritechnika

De eerste modellen die Heus Tractor naar Nederland haalt, zijn een 19 kW (26 pk) compacttrekker en een 55 kW (75 pk) trekker. Later dit jaar staat de lancering van een elektrische trekker gepland, waarvan het prototype op de afgelopen Agritechnica in Hannover is getoond. 

interieur Tafe trekker

Heus Tractors gaat een dealernetwerk opzetten in de Benelux. Met deze strategische samenwerking versterkt het bedrijf zijn positie als importeur van landbouw- en bouwmachines. P. de Heus & Zonen Greup BV (Heus Tractors) is al importeur van Lovol-trekkers, Eurotrac-wielladers, Boxer-werktuigen en diverse andere landbouw- en grondverzetmerken. De eerste modellen zijn vanaf medio maart 2024 leverbaar in de Benelux. In de toekomst zal de range verder worden uitgebreid met nieuwe modellen.