roken

Het succes van stoppen met roken

Datum: 1 september 2023
Laatst bijgewerkt: 13 september 2023
Je weet het en toch doe je het nog steeds. Omdat het even een momentje van rust is of omdat het gezellig is. Of omdat je er gewoon zin in hebt. Maar je weet ook dit. Stoppen met roken geeft je meer energie en je gezondheid een enorme boost. Oktober staat inmiddels bekend als stoptober waarin jaarlijks meer dan 50.000 rokers stoppen met roken. 70% daarvan houdt het vol. En door het samen te doen, heb je 5 x zoveel kans om het vol te houden! En daar ondersteunt Cumela graag bij! Doe je ook mee met stoptober?
Wil jij en minimaal één van jouw collega’s stoppen met roken? 

Laat Cumela je ondersteunen op jouw reis naar een rookvrij leven. Ervaar direct de positieve veranderingen in je gezondheid en ook je portemonnee. Stoppen met roken bespaart je stiekem flink veel geld. 

Cumela wil je graag volgen tijdens het stoppen zodat je anderen kan helpen en inspireren. En natuurlijk gaan wij je helpen zodat jij succesvol kan stoppen met roken. Zorg goed voor jezelf, je collega’s en je dierbaren. De volhouders krijgen een mooie prijs. Wees er snel bij! Aanmelden kan tot 8 september.
 

Contactpersoon Stoptober