sany mobiele graafmachine

DNL Machines & Equipment nieuwe Sany-importeur

Datum: 11 december 2020
Laatst bijgewerkt: 11 december 2020
Door: Gert Vreemann
De Sany Group heeft voor de Nederlandse markt gekozen voor DNL Machines & Equipment als importeur. Het Chinese merk wil hiermee vastere voet aan Nederlandse bodem krijgen. Eerder vertegenwoordigden Meerman en Collé het Chinese merk.
sany rupsgraafmachine

Met ruim 30.000 medewerkers en een jaaromzet van negen miljard euro is Sany een grote speler. De productie bedraagt momenteel meer dan 75.000 stuks per jaar, waarmee het merk sinds augustus van dit jaar qua aantallen wereldwijd op de tweede plaats staat. Het Europese hoofdkantoor van de Chinese fabrikant staat in het Duitse Bedburg.

sany rupsgraafmachine

DNL Machines & Equipment heeft met de producten van Sany een breed scala machines om aan de Nederlandse markt te presenteren. “We gaan starten met de complete Europese lijn van minigravers, compacte graafmachines en rupsgraafmachines en de volledig nieuwe lijn compacte wielladers”, vertelt Diederik van Hattem, directeur van DNL Machines & Equipment. “Daarnaast bieden we een zeer concurrerend model mobiele graafmachine en een Ultra High Demolition-rupsmachine aan op de Nederlandse markt. In de nabije toekomst zullen er nog meer machines aan het leveringsprogramma worden toegevoegd. Naast de verkoop gaan we ook investeren in de verhuur van Sany-machines.”

sany minigraafmachine

De keuze voor Sany is volgens Van Hattem zeer eenvoudig uit te leggen. “Sany levert een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en biedt daarnaast standaard vijf jaar/10.000 uur garantie. De machines zijn geproduceerd met motoren en componenten van gerenommeerde merken als Yanmar, Cummins, Bosch, Casappa, Deutz en Kawasaki. Het complete assortiment is te vinden op www.dnlonline.nl/sany.