bodem

BodemUp veldsymposium over bodemverbetering

Datum: 21 oktober 2022
Laatst bijgewerkt: 21 oktober 2022
Door: Toon van der Stok
Boeren en loonwerkers die samenwerken om de bodemvruchtbaarheid te optimaliseren en te zorgen voor een betere benutting van nutriënten kunnen hun kennis aanvullen op het BodemUp veldsymposium dat ZLTO organiseert op 3 november 2022. Tijdens het project BodemUp heeft ZLTO boeren drie jaar individueel begeleid om meer uit hun bodem te halen.

Het BodemUp veldsymposium is een interactieve middag waarop de behaalde resultaten van de afgelopen drie jaar worden gedeeld. Waar kunnen boeren en loonwerkers in de toekomst hun voordeel mee doen? Wat zijn de effecten van individueel bodemadvies en wat kunnen we leren van de resultaten? Er zijn paneldiscussies en er is een velddemo. Verder kunnen deelnemers aan het BodemUp-project hun ervaringen delen. Tijdens het veldsymposium staat de verbinding tussen boeren, beleid en ketenpartners, zoals loonbedrijven, centraal.

Ben jij loonwerker en heb je oog voor bodemverbetering ga dan naar het BodemUp veldsymposium dat wordt gehouden bij Loonbedrijf Kennes in Strijbeek (Noord-Brabant).

Programma en aanmelden