commercial, kraan, gww, cumela, medewerker

Binnenkort ontvang je de contributiefactuur

Datum: 28 februari 2024
Laatst bijgewerkt: 28 februari 2024
Door: Erna Berends
Dank je wel voor jouw lidmaatschap! Met jouw lidmaatschap behartigen wij samen de belangen van alle cumelaondernemers zo goed mogelijk. Om dit te kunnen blijven doen ontvang je in maart de contributiefactuur voor het lidmaatschap van Cumela. De hoogte van je contributie is gebaseerd op de omzet die jij met je onderneming maakt. Heb je jouw omzet over 2023 al aan ons doorgegeven? Dank je wel! Jouw contributiefactuur voor 2024 is daarop gebaseerd.

De impact die wij als cumelasector hebben maken we samen: jij, alle cumelaondernemers en Cumela. Misschien ga je alleen sneller maar samen kom je verder. En we zijn weer verder gekomen.

Met jouw contributie zorgen we bijvoorbeeld voor:

  • Bestaansrecht op de weg van (land)bouwvoertuigen
  • Een cao voor werknemers en werkgevers
  • Betrouwbare adviezen tijdens de kostprijs-adviesdag 
  • Beantwoording van duizenden e-mails en telefoontjes bij de Ondernemerslijn
  • Netwerk- en kennisbijeenkomsten voor jou en jouw collega's, regionaal en landelijk 

Algemene Ledenvergadering

Op de ALV hoor je hoe de contributie afgelopen jaar is besteed en wat de plannen zijn voor 2024. Ben je erbij op 26 maart in Bussum?

Heb je je omzet nog niet doorgegeven?

In dat geval baseren we je contributiefactuur voorlopig op je omzet van 2022. Geef je omzet zo snel mogelijk door via http://www.cumela.nl/mijn-cumela. Gebruik daarvoor je (concept)jaarrekening. Blijkt achteraf dat je in een andere omzetklasse hoort dan waarvoor we factureerden, dan corrigeren we dit. Bekijk hieronder onze instructievideo waarin we de vier stappen te doorlopen op onze website om jouw omzet juist door te geven. Na het insturen ontvang je direct een bevestiging in de mail. 

Instructievideo doorgeven omzetopgave

Vragen?

Meer weten over de contributieregeling en de omzetopgave? Lees de veel gestelde vragen en antwoorden. Heb je vragen over de omzetopgave of je contributiefactuur? Bel of mail met de Ondernemerslijn: 033 - 247 49 99 of [email protected]