Afbeelding Grondig 75

75 jaar Grondig tijdens Relatie- en Innovatiedagen

Datum: 22 december 2023
Laatst bijgewerkt: 22 december 2023
De Cumela Relatie- en Innovatiedagen worden een groot feest voor de Cumelasector. Met op vrijdag 12 januari als speciaal hoogtepunt de viering van 75 jaar Grondig. We hebben daar een primeur voor de sector en Bas Nijhuis als speciale spreker!

Bas Nijhuis neemt  tijdens zijn presentatie op 12 januari het publiek mee in zijn manier van communiceren. Hij doet dit onder het motto; acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd. Dit gebruikt hij als leidraad rond een betoog over hoe je succesvol kunt zijn in je klantcontacten, maar ook binnen de kaders van strenge regel- en wetgevingen. Bas Nijhuis heeft namelijk ook kennis van de sector.

Na afloop van zijn presentatie en de onthulling van de Grondig primeur vindt er een entertainment diner plaats en wordt de unieke Top 75 Grondig hitlijst gepresenteerd.

Top 75 van de cumelasector!

Aanmelden

Het jubileumfeest is onderdeel van de Relatie- en Innovatiedagen 2024 met inspirerende workshops voor elk type bedrijf binnen de groen, grond en infrastructuur. Daarnaast is er een Kennisplein waar leveranciers je bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de sector en ontmoet je gezellige collega-ondernemers. Ook op zaterdag is er een speciaal programma met om 15.00 uur een verrassende afsluiting. De toegang is gratis.

Mis het niet! Graag zien we je vrijdag 12 of zaterdag 13 januari 2024 in Den Bosch. 

Meld je direct aan!