HeaderCumelaLokaal

Cumela gaat lokaal

Cumelaondernemers op bezoek bij hun gemeente

Cumelaondernemers zijn bij uitstek lokaal opererende bedrijven. Ze zijn de belangrijkste werkgever van het buitengebied, dragen oplossingen aan en kennen de omgeving op hun duimpje. Kortom: ze zijn van onschatbare waarde voor de regio. Daarom laten we de lokale overheid en politiek kennis maken met onze cumelaondernemers.

Voor gemeenten: ken jij de cumelabedrijven?

Zij zijn werkzaam in groen, grond en infra en onderhouden en geven de werk- en leefomgeving vorm. Ze helpen bij het zaaien, verzorgen en oogsten van gewassen. Dat doen ze met de meest moderne en duurzame technieken en middelen.

Voor ondernemers: ken jij je gemeente?

Gemeenten weten vaak niet wat de bijdrage van jou en jouw collega’s is aan een prettige werk- en leefomgeving. Samen met jouw medewerkers en je moderne machines doe je het werk en ken je de regio op je duimpje. Kortom: jij bent de expert.

Cumela gaat lokaal

Voor veel ondernemers is het onderhouden van contacten met overheden onbekend gebied. Vanuit Cumela willen we niet alleen inspireren, maar ook faciliteren om dit te verbeteren. We streven ernaar dat in elk van de 345 Nederlandse gemeenten een cumelaondernemer aan tafel komt. Cumela zet daar met Cumela gaat Lokaal een speciale campagne voor op. Daarmee willen we de ondernemers helpen om een kennismakingsgesprek te regelen.

Vragen, ideeën of opmerkingen?

Pak je podium en ga in gesprek met de wethouder of ambtenaar. Zo bouw je over en weer waardevolle contacten op en leren gemeenten de cumelabedrijven kennen.

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact op met Hans Verkerk, campagneleider van Cumela gaat Lokaal. Neem contact op met Hans via:

E. [email protected]

Portretfoto - Hans Verkerk
Blijf op de hoogte

Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden van collega-ondernemers en bekijk het laatste nieuws.

Wouter Timmer ontvangt wethouder

Cumelaondernemer Wouter Timmer krijgt bezoek van de wethouder van Ermelo. Uniek? Voor hem niet. Hij houdt graag contact met de wethouder, want zo weet je wat ze van je verwachten, maar kun je ook een beroep op de gemeente doen als er wat aan de hand is.

Omgevingswet

Een half jaar op weg met de Omgevingswet: onze eerste ervaringen

27 mei 2024
Loonbedrijf Stevens, 2023, foto Age Sjoerd, omgevingswet

Bekendmaking omgevingsplannen: Houd het zelf in de gaten!

23 januari 2024
Omgevingswet

Historische gebeurtenis; omgevingswet in werking op 1 januari 2024

17 maart 2023
Omgevingswet

Profiteer van nieuw uitstel Omgevingswet

1 februari 2023
Toetsenbord en hand met pen

Aanpassing vrij te besteden uren voor bedrijfsadvies

1 februari 2023