'Het nieuwe Cumela' en Algemene Ledenvergadering 2020

Datum: 19 maart 2020 12:30 uur t/m 19:00 uur
Locatie: Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC
Plaats: Nijkerk
Kom naar onze Algemene Ledenvergadering, die we ook gebruiken om je ons vernieuwde kantoor te laten zien. Er gebeurt meer: we presenteren ook onze opgefriste huisstijl, een nieuwe, sterk verbeterde website en we vertellen wat VIPP is. En nee, VIPP gaat niet over bekende Nederlanders of iets dergelijks.

Je hoort tijdens de Algemene Ledenvergadering kort en bondig wat jouw brancheorganisatie het afgelopen jaar allemaal voor jou heeft gedaan. Jouw inbreng is van waarde: stel vragen over het gevoerde en te voeren beleid en praat mee over de beleidskeuzes voor 2020. Om de documentatie (agenda, notulen en financiële stukken) voor de ALV 2020 te openen klik je hier.

Nieuwe huisstijl en website
We hebben onze huisstijl opgefrist, een nieuwe website gebouwd voor Cumela en Grondig en de vormgeving van Grondig aangepast. Ilse Klaarenbeek en Toon van der Stok van Cumela laten zien hoe dat er uitziet en vooral: ze leggen uit welke (marketing)gedachte er achter zit. Hoe komen bijvoorbeeld onze kernwaarden tot uiting in de huisstijl en de website? Laat je bijpraten! 

Marketinginspiratie voor de nuchtere ondernemer
Begonnen als shovelmachinist, heeft Marjan Straathof, dochter van loonwerker en oud bestuurslid Theo Straathof, inmiddels haar plek gevonden in de wereld van digitale marketing. Als global marketing directeur van het razendsnel groeiende bureau voor digitale marketing Dept, met meer dan 1500 werknemers, weet ze als geen ander hoe je met je bedrijf op kunt vallen in zowel de online als offline wereld. Samen met Marjan duiken we in de digitale marketing trends. Wat is de nieuwe hype binnen de wereld van generatie Z? Wat zijn de ontwikkelingen in China? Wat kunnen we leren van merken als Tesla, Netflix en Bol.com? En welke merken slaan de plank net mis? Eén ding is zeker: genoeg marketing inspiratie, zelfs voor de nuchtere ondernemer!

‘Het nieuwe Cumela’
Janneke Wijnia, algemeen directeur, neemt je mee in de stappen die we als organisatie gezet hebben om tot ‘het nieuwe Cumela’ te komen. Waarom hebben we kernwaarden vastgelegd (VIPP) en welke zijn dat?

Gerenoveerd en energieneutraal kantoor
We hebben ons kantoor flink onder handen genomen. Het is nu volledig gasloos en energieneutraal door gebruik van warmtepompen en zonnepanelen. Alle verlichting is vervangen voor LED. De loods is deels omgebouwd tot kantoor waardoor er meer werkplekken zijn en de vergaderzaal flink groter is. Het pand heeft een grondige facelift ondergaan en is volledig geïsoleerd. Wij zijn er heel blij mee en laten het graag aan jou zien!

Programma
12:30 uur: Ontvangst en lunch in Hart van Holland
13:30 uur: Algemene Ledenvergadering
15:00 uur: Pauze en ontvangst externe genodigden
16:00 uur:
- Presentatie nieuwe huisstijl en nieuwe website
- Marjan Straathof: 'Marketinginspiratie voor de nuchtere ondernemer'
- Janneke Wijnia, algemeen directeur Cumela: 'Het nieuwe Cumela'
17:15 uur: Met de bus naar het Cumela-kantoor
17:45 uur: Dinerbuffet en opening vernieuwde kantoor
18:00 uur: Neem een kijkje in het nieuwe kantoor
Vanaf 19:00 uur: Afronding (een pendelbus brengt je terug naar je auto) 

Meld je aan met de aanmeldknop (zichtbaar na inloggen)
Reserveer een middag voor jouw brancheorganisatie, praat mee over het beleid en ontmoet je eigen contactpersonen. Meld je aan en je ontvangt direct de bevestiging en locatiegegevens in je mail. Mogen we jou, je partner en/of bedrijfsopvolger ontmoeten op de 19e?

Graag tot ziens bij het nieuwe Cumela!

Auteur: Janneke Wijnia