Duimen

Werken aan morgen

Voor een gezonde en veilige cumelasector

Medewerkers die gezond, vitaal en productief aan het werk zijn en blijven, dat is de grote uitdaging voor de toekomst. Zeker nu we langer doorwerken. Hoe zorg je voor de ideale werk-privé balans? Hoe stimuleer je een gezonde leefstijl? Lastige en soms ingewikkelde onderwerpen, maar we helpen jou. Draag jij Colland-premie af? Dan is deelname kosteloos!

Ben jij op zoek naar begeleiding, advies of inspiratie hoe je hier binnen jouw bedrijf (verder) mee aan de slag kan gaan? Dan is het programma Werken aan morgen wat voor jou.

Wees zuinig op jouw mensen

Personeel behouden is noodzakelijk omdat je bergen werk wil verzetten. Zorg dus goed voor jouw personeel. De adviseurs van Stigas helpen jou met jouw persoonlijke wensen en geven tips om actief aan de slag te gaan met de gezondheid van jouw personeelsleden. Geen standaardaanpak maar maatwerk. We gaan daarom graag met je in gesprek over wat er voor jouw bedrijf nodig is om een volgende stap te maken. Meld je nu aan en maak jezelf een magneet voor vakmensen. 

Fit naar huis!

Hoe zorg je ervoor dat jouw personeelsleden fysiek niet te zwaar belast worden? Wil je jouw verzuimcijfers verlagen? De adviseurs van Stigas helpen! Ze komen naar jouw bedrijf en bekijken samen met jou hoe jouw personeel nog plezieriger aan het werk kan. Zij kijken met een frisse en praktische blik naar de werkplekken van jouw personeelsleden en geven direct toepasbare tips waarmee het werkgeluk van jouw personeelsleden vergroot wordt én minder belastend gewerkt kan worden. Win-win!

Werken aan morgen

Werken aan morgen is een unieke aanpak voor duurzame inzetbaarheid in de agrarische en groene sector. Het maakt niet uit hoe groot of klein je bedrijf is. In het programma Werken aan morgen bieden wij je handvatten om succesvol aan de slag te gaan met thema's die zorgen voor gezonde medewerkers in een gezond bedrijf.

Werken aan morgen

Wat kun je verwachten?

 

  • Persoonlijk adviesgesprek met één van onze experts (vrijblijvend)
     
  • Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht
     
  • Praktische tips om aan de slag te gaan met inzetbaarheid en/of verzuim van je medewerkers
     
  • Vervolgdiensten zoals groepsessies, scans, coaching, workshops en maatwerkaanpakken

Kosteloos aan de slag

In het kader van het pensioenakkoord zijn door de overheid financiële middelen beschikbaar gesteld om vanuit de sectoren te investeren in duurzame inzetbaarheid. Ook Colland Arbeidsmarkt legt een deel bij. Vandaar dat veel activiteiten in dit programma kosteloos kunnen worden aangeboden aan bedrijven die Colland-premie afdragen. De subsidie loopt tot 1 juli 2024. Er is een maximum aantal bedrijven dat kan deelnemen. Dus heb je belangstelling wacht dan niet te lang met jouw aanmelding!

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met de adviseurs van Stigas via 085 – 044 07 00  (optie 1) of [email protected]. Natuurlijk kan je ook bellen naar de Ondernemerslijn van Cumela via 033 247 49 99.