Contactdag Limburg - Goed je weer te ontmoeten!

Na twee jaar van ‘afwezigheid’ willen wij en al je Limburgse collega’s je graag weer zien en spreken. Samen een drankje doen en heerlijk eten. Oftewel, goed je weer te zien!

Netwerken is van belang in onze sector. Hoe vaak komt het niet voor dat je iemand al vaak aan de telefoon hebt gehad maar nog nooit fysiek met hem of haar gesproken. Tijdens de BBQ van Cumela Limburg is een goed gesprek en een gezellig informeel samenzijn de hoofdmoot. Daarnaast is het mogelijk om rond te kijken op het bedrijf van Hendrickx-Horn B.V..

Hendrickx-Horn is een gespecialiseerd bedrijf in groen, grond en infra projecten
Als MKB-bedrijf zijn ze aannemer in grondwerken, bodemsaneringen en infrastructurele projecten. Daarnaast zijn zij gecertificeerd voor de inname van partijen grond conform BRL 9335 en verkopen zijn gecertificeerde grond- en zandsoorten vanaf het bedrijfsterrein.

Het eten is prima voor elkaar
De BBQ wacht op de malse stukken vlees en vis. We zorgen ervoor dat het bijpraten niet op een lege maag gebeurt. Oh ja, de portemonnee kun je thuislaten.

Kom zaterdag 9 juli naar Hendrickx-Horn B.V. in Horn
Wil jij je collega’s ook graag weer ontmoeten? Op zaterdag 9 juli vind je ze bij Hendrickx-Horn B.V.. We zijn vanaf 17:00 uur te gast, om 18:00 uur starten we de presentatie en rondleiding met aansluitend de BBQ. Later aansluiten is uiteraard ook mogelijk. Rond 24:00 uur sluiten we af.
Geef je snel op, graag voor vrijdag 1 juli. En: kom niet alleen. Neem vooral je partner, bedrijfsopvolger en/of bedrijfsleider mee. Of kom samen met een collega-ondernemer!