topcon deal

Topcon NL versterkt samenwerking met SMT

Datum: 27 november 2020
Laatst bijgewerkt: 27 november 2020
Volvo-graafmachines importeur SMT kan tegenwoordig zijn wielladers en mobiele- en rupsgraafmachines uitrusten met GPS-besturingssystemen van Topcon Nederland. SMT en Topcon NL, leverancier van technische oplossingen voor meetkunde en bouw, hebben daar onlangs een contract voor afgesloten.

Hoewel SMT eerder al GPS-besturingssystemen en softwarepakketen verkocht die in overleg met Topcon NL werden samengesteld is die samenwerking nu officieel bezegeld. Senior National Accountmanager bij Topcon, Marcel ten Westenend, laat weten dat SMT hun machines nu zelfstandig kan voorzien van Topcon GPS-apparatuur. “Van het sluiten tot aan de afronding van een deal is SMT nu volledig self supporting,” aldus Ten Westenend.

Vragen
Hij benadrukt dat klanten nog steeds bij Topcon terecht kunnen met vragen: “Die hoeven niet bang te zijn dat, mocht er iets zijn, ze alleen bij SMT kunnen aankloppen.” Topcon ontwikkelt landmeetkundige oplossingen, hardware- en softwareproducten om grondverzet, asfaltspreid- en freesmachines automatisch efficiënter te laten werken.

SMT