joskin machineconfigurator

Joskin-machineconfigurator voor vrijwel alle producten

Datum: 14 oktober 2021
Laatst bijgewerkt: 14 oktober 2021
Door: Gert Vreemann
Je toekomstige machine in een paar klikken configureren, dat kan met de nieuwe online-Joskin-machineconfigurator die de Belgische fabrikant nu voor zijn programma in de markt zet. Met deze digitale oplossingen ziet Joskin mogelijkheden een nog directer contact met de eindgebruikers te bewerkstelligen.
joskin machineconfigurator

De verkoper die met zijn computer in de hand of op de tafel de opties met je bespreekt en intikt, is niet meer nodig. Of je mist het juist, omdat er altijd de nodige nuanceringen zijn die door een goede verkoper worden toegevoegd. Dat kan natuurlijk nog altijd, maar je kunt het met de online-Joskin-machineconfigurator (https://my.joskin.com/sites/configurator) nu helemaal zelf doen op het moment dat het jou past.

joskin machineconfigurator

Deze configurator is zowel op een smartphone als op een tablet of computer beschikbaar. In het begin van dit jaar is Joskin gestart met de veewagens en weidebeluchters. Sindsdien zijn er negen nieuwe configurators gecreëerd. In de categorie ‘veeteelt’ zijn dat de weidebloters, hakselaars, watertanks en mixers en in het programma ‘transport’ de silagewagens, schuifwagens, haakarmsystemen, grondverzetkipwagens en verschillende balenwagens en diepladers. De bestseller van het merk, de mengmesttank, zal samen met bemesters, kipwagens en stalmeststrooiers nog deze maand worden toegevoegd.