Elektrische Hitachi ZX55U-6 EB

Elektrische primeur op vijftigjarig-jubileumfeest Hitachi

Datum: 9 augustus 2022
Laatst bijgewerkt: 9 augustus 2022
Door: Gert Vreemann
Hitachi Construction Machinery (Europe) NV en Hitachi CM Nederland vieren dit jaar het vijftigjarig jubileum. Een belangrijke mijlpaal, die wordt gevierd met personeel, klanten, dealers en overige geïnteresseerden tijdens een open dag op zaterdag 17 september. Die dag wordt onder andere de elektrische ZX55U-6 EB-graafmachine onthuld.
hitachi amsterdam

Op het terrein van Hitachi Construction Machinery (Europe) NV in Amsterdam wordt van tien uur ‘s ochtends tot vier uur ‘s middags een uitgebreid programma georganiseerd. Zo is het tijdens deze dag mogelijk om een kijkje te nemen in de nieuw ingerichte fabriek, diverse machines te testen en natuurlijk te genieten van een hapje en een drankje. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten.

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV heeft een lange weg afgelegd sinds de oprichting in Oosterhout in 1972. Onder leiding van de heer Okajima werd toen gestart met vier medewerkers. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 700 mensen in dienst en is het door de jaren heen uitgegroeid tot een vooraanstaande en servicegerichte leverancier van grondverzet-, bouw- en sloopmachines.

Elektrische Hitachi ZX55U-6 EB

De open dag biedt klanten de mogelijkheid om de nieuwste generatie Hitachi-machines zelf te testen op het demoterrein, met name natuurlijk de nieuwste generatie Zaxis-7-graafmachines en ZW-7-wielladers. Op het gebied van elektrische machines kunnen bezoekers een primeur verwachten. De nieuwe ZX55U-6 EB wordt officieel pas tijdens de Bauma onthuld, maar zal samen met de ZE85 tijdens de open dag te bewonderen zijn. Dit geeft Nederlandse klanten de eerste mogelijkheid om zich te laten overtuigen van de stille kracht van beide Hitachi-modellen.

Hitachi oud en nieuw

Verder is er natuurlijk aandacht voor bijvoorbeeld de standaard Hitachi Powertrain-garantie van vijf jaar of 9000 uur, de service- of reparatiemogelijkheden in de vestigingen in Oosterhout en Hoogeveen of via de flexibele serviceverleningsmogelijkheden en het Premium Rental-programma. Bij Hitachi Premium Rental kunnen ondernemers de nieuwste machines huren, met alle mogelijke opties en aanbouwdelen. Door het succes van dit programma zal het aanbod machines de komende jaren verder worden uitgebreid.