Aksoylu-semi-dieplader

Speciale Aksoylu-semi-dieplader

Datum: 22 februari 2023
Laatst bijgewerkt: 22 februari 2023
Door: Gert Vreemann
Kraakman Landbouw-, Tuin- en Parkmachines heeft onlangs deze nieuwe Aksoylu-semi-dieplader in gebruik genomen. De oplegger werd via Twente Trucks geheel naar wens van de klant gebouwd en uitgerust en heeft onder meer grote wielkuilen en extra opbergkasten.
Aksoylu-semi-dieplader

De oplegger is voorzien van extra grote wielkuilen voor landbouwmachines met grote wielen. Ook in de neksectie werden wielkuilen aangebracht, waardoor ook daarop binnen de maximale hoogte een landbouwtrekker kan worden vervoerd. De wielkuilen zijn afgedekt met uitneembare gegalvaniseerde stalen delen die overrijdbaar zijn tot een wieldruk van zes ton.

Aksoylu-semi-dieplader

De semi-dieplader is aan de achterzijde scharnierbaar uitgevoerd, waardoor de oprijhoek minimaal is. De achterzijde is 1,50 meter hydraulisch uitschuifbaar. In de achterzijde zijn achter luiken vier oprijplaten opgeborgen; twee voor aan de achterzijde en twee om op de nek te kunnen rijden. Verder is de bijzonder complete oplegger uitgevoerd met een elektro-hydraulische lier, uitschuifbare en verlichte breedteborden en extra opbergkasten voor ladingzekeringsmateriaal. De oplegger is uitgerust met een groot aantal sjorogen.

Aksoylu-trailers worden geproduceerd in Turkije en zijn uitgerust met Europese componenten. Alle hydrauliek, inclusief de lier, is op afstand te bedienen met een Tele Radio-afstandsbediening. Het volledig gegalvaniseerde chassis is gespoten in de kleuren van John Deere-dealer Kraakman.