MF black edition

Ter inspiratie presentatie Massey Ferguson

Datum: 21 januari 2022
Laatst bijgewerkt: 21 januari 2022
Door: Gert Vreemann
In het kader meer aandacht voor hoe mooi het werken in onze sector is en hoe trots we erop zijn, ter inspiratie deze foto’s van de aflevering van een Massey Ferguson 7715S DVT Black Edition voor Slob in Noordeloos. De initiatiefnemer is Massey Ferguson-dealer Agri Techniek Slingeland.
Massey Ferguson trekker in recyclinghal

Massey Ferguson-dealer Agri Techniek Slingeland maakt eigenlijk standaard foto’s bij de afleveringen. Vertegenwoordiger Mijndert de Jong, die er ook een hobby aan heeft om wat extra aandacht te besteden aan het maken van foto’s voor de klant, wilde voor deze speciale Massey-Ferguson 7715S DVT Black Edition met alles erop en eraan iets bijzonder doen.

MF black edition in sloophal

Zijn ervaring is dat niet alleen de klanten het waarderen, maar dat je met mooie foto’s ook een breder publiek bereikt en meer hits scoort op social media. Hij ging samen met Ton de Bruin Fotografie naar een recyclingbedrijf in de buurt om zo een old skool style-fotoreportage te realiseren. Hij kende de lichtinval daar en dacht dat dat wel een mooi effect zou geven. Hij liet passend ook nog een truck van Slob in Noordeloos komen voor een completer plaatje. Oordeel zelf.