gpsdiefstal

Oproep: geef GPS-diefstallen door

Datum: 13 maart 2024
Laatst bijgewerkt: 13 maart 2024
Door: Gerwin Otten
Diefstallen van apparatuur voor precisielandbouw is hardnekkig en heeft een grote impact op je bedrijfsvoering. De directe schade is enorm, de indirecte schade zoals stilstand loopt ook in de duizenden euro’s. Daarnaast geven ondernemers en hun gezinnen aan dat ze zich minder veilig voelen na een diefstal. Alle redenen dus om ons te blijven inzetten en diefstallen van GPS-apparatuur terug te dringen.
Jouw melding is belangrijk

Met jouw melding krijgen we een goed inzicht in de gestolen merken, geografische spreiding en aantallen diefstallen. Deze gegevens zijn hard nodig om inhoudelijk gesprekken te kunnen voeren met fabrikanten, leveranciers en overheid. We hebben dus voor onze lobby absoluut behoefte aan een volledig overzicht met inbraken.

Hoe diefstal melden?

Ben je slachtoffer geweest en heb je al contact gehad met Cumela Nederland of Cumela Verzekeringen? Dan hoef je uiteraard niets meer te doen. 

Heb je ons nog niet gesproken of de diefstal gemeld? Doe dit dan alsnog. Stuur een mailtje naar [email protected] en geef aan wanneer, wat (welke onderdelen en merk) is gestolen en de hoogte van jouw schadebedrag. Heb je vragen? Mail of bel gerust met Gerwin Otten op 06-229 50 713. 

Cumela Verzekeringen

Gerwin Otten

Stafmedewerker Schadepreventie en Risicobeheer