Verhoeven rijwerk

Online-webshop voor Verhoeven Rijwerk

Datum: 15 januari 2021
Laatst bijgewerkt: 15 januari 2021
Door: Gert Vreemann
Je kunt bij Verhoeven Rijwerk terecht voor advies én onderdelen. Dat is in deze tijd niet altijd even gemakkelijk en er is een groeiende wens naar online shoppen. Daar speelt Verhoeven Rijwerk op in met de lancering van de Verhoeven Rijwerk-shop. Hier zijn ook de nodige informatie en gebruikerservaringen te vinden.
Rijwerkcontrole Verhoeven

Het assortiment op de Verhoeven Rijwerk-shop bestaat uit onderdelen van de merken Berco en VemaTrack. Je kunt er de onderdelen voor rubbertrack-rijwerk zoeken, bestellen en afrekenen. Je kunt daarbij zoeken op het merk en type van jouw machine, op het OEM-nummer van het bij jou bekende onderdeel en als je rubbertracks nodig hebt, kun je ook zoeken op de afmetingen van de track. Voor onderdelen die op voorraad zijn, geldt dat als ze op werkdagen voor 15.00 uur worden besteld ze dezelfde dag nog worden verzonden. Als je onderdelen nodig hebt voor stalen rijwerk, kun je een offerte op maat aanvragen. Na ontvangst van je aanvraag nemen de specialisten van Verhoeven Rijwerk dan contact met je op.

 

 

Verhoeven rijwerk, onderdelen

Verhoeven Rijwerk beschikt over veel kennis op het gebied van rijwerk dankzij het eigen merk VemaTrack en zestig jaar ervaring in deze branche. Om deze reden worden er regelmatig inhouse-kennisdagen georganiseerd voor klanten. Deze kennis wordt op de shop-site gedeeld met andere machine-eigenaars. Zo lees je er onder andere op welke slijtpatronen je kunt letten per rijwerkonderdeel, hoe je de levensduur van je rijwerk kunt verlengen en wat je het best kunt doen als je rubbertrack is ingescheurd. Ook kun je diverse video’s bekijken waarin wordt uitgelegd waarop je moet letten bij het reviseren van je rijwerk en hoe je een revisie het best kunt uitvoeren. Met www.verhoevenrijwerk.nl richt Verhoeven Rijwerk zich op de Nederlandse markt. Daarnaast is er ook een webshop ontwikkeld voor de Belgische markt.