cumela live 2

Terugkijken: Tafelgesprek nieuwe cao en Functiewaarderingssysteem

Datum: 13 januari 2021
Laatst bijgewerkt: 14 januari 2021
Door: Marijke Dorresteijn
Tijdens de tweede aflevering van Cumela Live vond en tafelgesprek plaats over de nieuwe cao Groen, Grond en Infrastructuur en het nieuwe functiewaarderingssyteem. Kijk het item nu terug!

Dammie van der Poel (commissielid cao) en Jacqueline Tuinenga (beleidsmedewerker Sociale Zaken) vertellen je alles over de vernieuwingen in de cao Groen, Groen en Infrastructuur zoals de 40-urige werkweek.

Verder is het functiehandboek geactualiseerd. Het oude boek voldeed niet meer omdat functie zijn veranderd en er zijn nieuwe functies ontstaan. Meer weten? Op de website leggen we de diverse animaties het nieuwe handboek functiewaardering uit.

Kijk de complete aflevering terug

Tijdens de tweede aflevering van Cumela Live gingen we met ondernemers in gesprek over de nieuwe campagne om diefstal tegen te gaan, de nieuwe cao Groen, Grond en Infrastructuur en het nieuwe ondernemen. Het laatste onderwerp werd uit de doeken gedaan door drie jonge ondernemers die het net even anders doen dan hun ouders. 

Kijk hier aflevering 1 terug!

In aflevering 1 gingen we in op de waterstoftrekker, kentekening, afstand houden en Keurmest. Ook kon je genieten van een overzicht van de sociale media en werden er vragen beantwoord door de ondernemerslijn.