Kenteken

Alles over het kenteken bij Cumela Live

Datum: 27 november 2020
Laatst bijgewerkt: 27 november 2020
Door: Toon van der Stok
Hoe zit het met de kentekens? Waar vind je alle gegevens, wat hoort bij welk voertuig en hoe vraag je het aan. Allemaal vragen die Hero Dijkema beantwoordt tijdens de allereerste Cumela Live. Dinsdagavond om 20.30 uur via Cumela.nl/live.

De kentekening is een van de hoofdonderwerpen van de eerste Cumela Live. Met de uitreiking van het eerste kenteken, het belang van het kenteken voor toelating op de weg en heel veel vragen omtrent kentekening die worden beantwoord.

In een uitzending van ongeveer 50 minuten gepresenteerd door Annemarie BrĂ¼ning behandelen we vier actuele zaken die momenteel spelen. Ook is er aandacht voor de waterstoftrekker, het betrokken houden van werknemers in coronatijd en alles rond KeurMest en de Mineralen Manager.

Schakel naar Cumela Live!
Noteer daarom dinsdagavond 1 december 20.30 uur in je agenda en schakel naar Cumela.nl/live  of zoek de livestream op via YouTube. Iedereen kan meekijken, want de uitzending is geheel openbaar.

Tijdens de uitzending kun je over de verschillende onderwerpen ook via de chat vragen stellen aan onze medewerkers. Deze chatfunctie vind je dan op onze website.