Opsporing verzocht

Aandacht voor diefstal in Opsporing Verzocht

Datum: 3 maart 2021
Laatst bijgewerkt: 4 maart 2021
Door: Gerwin Otten
Gisteravond was de diefstal bij lidbedrijf Gerrits Zwinderen BV een item in Opsporing Verzocht. Hier zijn in november 2020 twee GPS-schermen gestolen met een gezamenlijke waarde van zo’n 13.000 euro. Sinds 2019 is het aantal diefstallen van kostbare GPS-apparatuur uit landbouwvoertuigen flink toegenomen. 

Op 5 februari is Cumela gestart met een nieuwe campagne om ondernemers aan te sporen maatregelen te nemen om diefstal in het buitengebied tegen te gaan, van het markeren en registreren van apparatuur tot het bekabelen van GPS-systemen en het installeren van bewegingssensoren. Er zijn veel mogelijkheden om het de criminelen moeilijk te maken. 

Een van de maatregelen is het registreren van jouw kostbare apparatuur zoals GPS-systemen in de gratis app 'stop heling'.  Daarnaast is het mogelijk om via Cumela een permanente markeringsset aan te vragen. 

Opsporing Verzocht terugkijken?

Cumela Verzekeringen stelt voor de campagne 300 sets met permanente labels en waarschuwingsstickers gratis beschikbaar voor leden van Cumela en klanten van Cumela Verzekeringen. Er zijn al 250 sets aangevraagd door onze leden. Dat betekent dat er nu nog 50 gratis sets beschikbaar zijn. Wees er snel bij want OP=OP!  Vraag je markeringsset hier  aan.