marangon direct cut header

Marangon Direct Disc bij AM Machinery

Datum: 7 juni 2023
Laatst bijgewerkt: 7 juni 2023
Door: Gert Vreemann
Tijd besparen tijdens het hakselen van gehele-plant-silage (GPS) met het opvouwbare Marangon Foldbar 6.16 Direct Disc-voorzetstuk is waar AM Machinery in Horst, de kersverse importeur van Marangon, op inzet. AM Machinery is een exclusieve overeenkomst aangegaan met Marangon voor de verkoop en service van de voorzetstukken en maaiers.
marangon direct cut header

Tot 2020 produceerde Marangon de Direct Cut Headers exclusief voor de wereldwijde afzet van New Holland. Sindsdien is Marangon vrij om zijn voorzetstukken, waaronder de Foldbar R 6.16-versie, wereldwijd te verkopen. Met de opvouwbare Marangon Direct Cut Header is tijd te besparen, omdat voorzetstukken van zes meter traditioneel worden getransporteerd achter de veldhakselaar. De opvouwbare Marangon Direct Disc vouwt automatisch in en uit.

pand AM Machinery

Gelet op de relatief kleine percelen in de Benelux en de komst van het verplichte driejaarlijkse rustgewas in Nederland is deze opvouwbare Direct Disc volgens AM Machinery een slimme uitkomst voor loonbedrijven. De opvouwbare Marangon Direct Cut Header voor de oogst van voedergewassen en gehele-plant-silage (GPS) is te koppelen aan de New Holland FR-serie, de Claas 900-serie, de John Deere 8000/9000-serie en de Krone Big X.