Bart van Wijlen

Klimaatneutraal in 2023. Kijk hoe in Cumela Live 3

Datum: 27 januari 2021
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2021
Is het mogelijk om in 2023 al klimaatneutraal te zijn. Bart van Wijlen denkt van wel. In Cumela Live 3 vertelt hij hoe hij dat denkt te bereiken. Verder praten we over digitalisering en heel bijzondere vormen van samenwerking.

Volgende week dinsdag 2 februari is de derde aflevering van Cumela Live. Vanaf 20.30 uur neemt presentatrice Annemarie Bruning je weer mee langs drie actuele onderwerpen in de cumelasector. We praten met over stikstof en duurzaam aanbesteden. Waarbij Bart van Wijlen vertelt hoe hij zijn bedrijf duurzaam wil maken, maar ook dat opdrachtgevers soms onhaalbare eisen stellen. Thomas Groot van Waterschap Hollands Noorderkwartier vertelt hoe die tot stand komen en hoe je daar samen oplossingen voor kunt vinden.

In het tweede onderwerp hebben we het over digitalisering. Hoe kun je daarin stappen zetten en wat zijn de praktijkproblemen en oplossingen.

Tot slot praten we over samenwerking in de sector. Over het gezamenlijk inzetten van kennis, het uitwisselen van machines en zelfs het gezamenlijk werken met een planner om ziekte van een ondernemer op te vangen. 

Mooie onderwerpen voor weer drie kwartier tv, speciaal voor de cumelasector. Te zien via Youtube en onze site via cumela.nk/live