Joskin digitale Pro Days

Joskin Pro Days gaan door

Datum: 26 maart 2021
Laatst bijgewerkt: 26 maart 2021
Door: Gert Vreemann
Het jaar 2021 begon met de traditionele Joskin-opendeurdagen, dit jaar vanwege de coronapandemie in digitale vorm. De fabrikant heeft daarvoor de website compleet aangepast, met als resultaat een recordaantal bezoekers. Joskin heeft besloten deze digitale service nu het hele jaar open te stellen.
Joskin prodays.

Zoals velen hebben gemerkt, is de website volledig nieuw opgezet. Veel nieuwe werktuigen werden toegevoegd, evenals een honderd procent virtuele showroom en een interactieve rondleiding bij de productie. Door een oplossing aan te bieden die van overal ter wereld toegankelijk is, zonder tijd- of reisbeperkingen en zonder gezondheidsrisico, hebben tienduizenden bezoekers in enkele dagen tijd de pagina bezocht. Reden genoeg voor Joskin om de verschillende tools online te houden.

joskin Pro Days

Naast de gebruikelijke productpagina’s heb je op www.joskin.com via de ‘Showroom’-knoppen toegang tot een volledig virtuele showroom van ruim 14 000 vierkante meter om elke machine tot in detail te kunnen analyseren. Bij de nieuwe rubriek ‘Fabrieksrondleiding’ is het volledige fabricageproces van een Joskin-machine te bekijken. Voor de koopjesjagers is er de aanbieding van de maand. Deze nieuwe functie geeft een overzicht van de exclusieve commerciële aanbiedingen. Naast deze vernieuwingen blijven bestaande zaken, zoals de catalogus van outlet en gebruikte machines, de e-shop en de mediatheek, op de website gehandhaafd.