Grondig 1

Grondig 1: Onderhoud, maïsrassen en inspiratie

Datum: 27 januari 2023
Laatst bijgewerkt: 27 januari 2023
Door: Herma van den Pol
We beginnen het jaar met onderhoud en maïsrassen. Zo neemt Postel ons mee naar zijn nieuwe werkplaats en laat het bedrijf de meerwaarde ervan zien. De winter is ook de tijd om kennis op te doen en waar kun je dan beter zijn dan op de Cumela Jongeren- en Inspiratiedagen. We blikken hierop terug in het hoofdartikel.

Ondernemen begint met erbij zijn. “Ga daarom aan de slag met duurzaamheid”, was de nadrukkelijke oproep vanuit Cumela op de Jongeren- en Inspiratiedagen 2023. Ook personeel en materiaal vragen erom dat je erbij bent. De oogst van bij elkaar zo’n 320 leden na twee dagen van bedrijfsbezoeken, workshops en inspirerende sprekers.

We trappen deze Grondig af met de inspiratiedagen en gaan daarna meteen verder in op de winst van erbij zijn. Zo zien we wat een gesprek met staatssecretaris Heijen de jongeren van Cumela oplevert. Bij Postel gaven ze weer op een andere manier uitdrukking aan erbij zijn. Zij verbouwden om erbij te kunnen zijn. Geniet van deze editie en laat je inspireren.

Ons vakblad

Grondig is de nieuwsbron voor ondernemers en medewerkers in de cumelasector! Wij bieden een frisse blik op de sector, mensen, machines en ondernemen... zodat jij helemaal bij bent en blijft! Ontvang jij hem ook graag? Kijk dan hier hoe ook jij ons vakblad kunt gaan lezen. Ben je nieuwsgierig naar eerdere edities? Ook die vind je hier.