Machinistenkampioenschap

Enquête maatschappelijke bijdrage ondernemers

Datum: 11 september 2023
Laatst bijgewerkt: 12 september 2023
Door: Hans Verkerk
In heel Nederland zetten ondernemers zich actief in voor het verenigingsleven, lokale evenementen en veel andere maatschappelijke initiatieven. Op heel veel manieren dragen ze bij aan een leefbare en levendige gemeente. MKB-Nederland vindt dat deze inzet meer zichtbaarheid verdient en is benieuwd naar jouw inspanningen.

Samen met onderzoeksbureau Panteia heeft MKB-Nederland een korte vragenlijst opgesteld. Zij stellen het op prijs als je deze vragenlijst wilt invullen. Dit kost je ongeveer 4 à 5 minuten. Vul jouw antwoorden uiterlijk 27 september in. Jouw reactie wordt samen met die van ondernemers uit heel Nederland op een totaal niveau verwerkt en gerapporteerd.

enquete mkbnederland

De resultaten uit dit onderzoek worden gepresenteerd in aanloop naar de Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november aanstaande. Deze dag is in het leven geroepen om de inzet en het belang van ondernemers voor Nederland meer zichtbaarheid te geven. Met dit onderzoek kan MKB-Nederland richting gemeenten en politiek Den Haag het belang van ondernemers en hun inzet voor de samenleving nog beter onderbouwen.

Enquête maatschappelijke bijdrage ondernemers