De groene sector vakbeurs hardenberg 2024

De Groene Sector Vakbeurs breidt uit

Datum: 20 december 2023
Laatst bijgewerkt: 21 december 2023
Door: Gert Vreemann
De komende editie van De Groene Sector Vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg breidt uit met een achtste beurshal. De huidige beursvloer is zo goed als volgeboekt en de beursorganisatie wil met deze uitbreiding meer bedrijven de kans geven zich te presenteren. De hoofdthema’s voor deze editie zijn duurzaamheid, levend groen en tuininrichting.
De groene sector vakbeurs hardenberg 2024

“De belangstelling voor de 2024-editie is enorm”, zegt Sanne de Vries, accountmanager van De Groene Sector Vakbeurs. “Wij willen natuurlijk geen bedrijven teleurstellen en daarom hebben we besloten om ook onze vernieuwde achtste beurshal in te zetten. Deze achtste beurshal is afgelopen jaar volledig gemoderniseerd en staat rechtstreeks in verbinding met onze eerste beurshal.”

Ook wordt in deze vernieuwde achtste beurshal een sfeervol, groot foodcourt ingericht voor bezoekers. Dat wordt ook gedaan in hal 7. Daarmee worden de buffetpunten gecentraliseerd, zodat deze beter vindbaar zijn en niet meer her en der over de beursvloer verspreid zijn.

De groene sector vakbeurs hardenberg 2024

De hoofdthema’s van De Groene Sector Vakbeurs 2024 zijn bekendgemaakt en spelen in op actualiteiten binnen de groensector: duurzaamheid, levend groen en tuininrichting. Deze thema’s worden zowel voor de beurs tijdens het kennisprogramma als tijdens de beurs behandeld met verschillende themapleinen en het aanbod van exposanten. Een nieuw initiatief op De Groene Sector Vakbeurs is het Duurzaamheidspark in Hal 3. Dit park biedt exposanten een platform om hun duurzame producten te presenteren aan de gehele groene sector.

De Groene Sector Vakbeurs is op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 januari 2024 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg van 13.00 tot 21.00 uur.