header groene route.jpg

De groene route

Datum: 23 maart 2023
Laatst bijgewerkt: 23 maart 2023
Iedere standhouder op de TKD kan zich aanmelden voor De Groene Route. Voor deze route mag elke standhouder zijn eigen meest duurzame dienst of machine aanmelden.

Natuurlijk kun je denken aan een electrische machine of een machine op waterstof, maar het kan natuurlijk ook gaan om milieuvriendelijke smeermiddelen, een speciale brandstof of een techniek waarmee je brandstof kunt besparen. Voor deelname hanteren we geen minimumgrenzen, maar uiteraard moet je wel aan kunnen geven waarom het een milieuvriendelijke oplossing is. Met de Groene Route willen we de bezoekers die op zoek zijn naar duurzame oplossingen helpen bij hun tocht over de beurs. Vooraf beschrijving we deze kort of in bijzondere gevallen wat langer in Grondig. Op een speciale plattegrond geven we aan wat waar te vinden is op de beurs. 

Meld je eigen duurzame oplossing wel zo snel mogelijk aan, want we gaan hier al snel mee aan de slag. Het TKD nummer van Grondig verschijnt drie weken voor de beurs, vandaar dat we graag voor 3 april een kort bericht, liefst vergezeld van een foto ontvangen. Stuur deze naar [email protected]  Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Cumela Communicatie

Toon van der Stok

Hoofdredacteur Grondig
Cumela Communicatie

Gert Vreemann

Redacteur